Straat Fotografen
Image default
Aanbiedingen

Welke trouwkaarten trend past bij jullie?


Hoewel het trouwseizoen er ook dit jaar, net als vorig jaar, anders uit zal zien, zien we toch dat de trouwkaarten weer in trek zijn. Langzaamaan krijgen we weer het vertrouwen dat onze langgeplande bruiloft door kan gaan. En gelukkig maar want velen van ons hebben inmiddels lang genoeg gewacht voordat hun huwelijk eindelijk kan plaatsvinden. Of misschien hebben jullie deze grote dag wel direct doorgeschoven naar eind 2021 of zelf naar begin 2022. We zien meer dan ooit allerlei opties en diverse data. Hoe dan ook, bij Koningkaart zorgen wij ervoor dat er heel  veel mooie, nieuwe trouwkaarten te kiezen zijn.

Trouwkaarten met een twitst

Bij Koningkaart zijn de luikvouw kaarten al jaren favoriet. Deze luikvouw, tweeluik of ookwel poppenkastkaarten genoemd gaan vanuit het midden open. Net even wat origineler als een gewone dubbel gevouwen kaart. En je hebt gelijk wat meer opties om tekst kwijt te kunnen en de trouwuitnodiging mooi in te delen. Voorop kun je bijvoorbeeld aan de ene zijde een mooie foto plaatsen en aan de andere zijde jullie namen. Binnenin heb je dan 3 vlakken voor de tekst met in het midden de grootste ruimte. Adressen, tijdlijn en een klein gedicht kunnen dan mooi op de zijflappen.

Omdat ook wij deze kaart superleuk vinden hebben we een nieuw formaat toegevoegd aan ons assortiment, afgeleid van deze tweeluik, namelijk de dubbele tweeluik. Nu denk je waarschijnlijk, wat is dat dan voor een formaat? Dit formaat is eigenlijk een variant op onze traditionele tweeluik kaarten. Maar als je de dubbele tweeluik openvouwt is dit juist een extra lang kaartje. Als je het kaartje sluit is de kaart 12×12 cm en zodra je hem opent is de kaart 36×12 cm lang. Op deze manier kan je dus extra veel tekst en/of foto’s gebruiken.

Voor je echt wilt uitpakken… de folietrend

Een andere nieuwe trend die voorlopig niet meer weg te slaan zal zijn is de foliedruk. Vanaf dag 1 is deze bijzondere toevoeging op je trouwkaart mateloos populair. Je trouwkaart wordt ook echt wat origineler met de toevoeging van folie. De folie is leverbaar in drie kleuren namelijk goud, koper en zilver. Het meest in trek zijn toch wel de trouwkaarten met goudfolie. Maar koper, de nieuwe kleur, is zeker sterk in opkomst. Welke folie je ook kiest, de trouwkaart wordt er zeker een stuk aantrekkelijker door.

Dus of je nu kiest voor een bijzonder formaat, een speciale druktechniek of een aparte papiersoort. Kies een trouwkaart die bij jullie past en waar je jaren later nog steeds met een glimlach naar terug kijkt. Want als je dan eindelijk, eindelijk mag trouwen kan moet ook alles op deze bijzondere dag kloppen.

https://koningkaart.nl/trouwkaarten-foliedruk