Straat Fotografen
Image default
Fotografie

Waarom zou ik in hemelsnaam een fotolijst gebruiken?

Waarom zou je in hemelsnaam iets willen inlijsten? Of waarom zou je in hemelsnaam níet iets willen inlijsten, misschien is dat de vraag die we zouden moeten stellen.

Voor degenen die niet bekend zijn met het hele idee, of voor mensen die het nog nooit eerder hebben gedaan, is het misschien de finishing touch die altijd al ontbrak. Misschien heb je er gewoon niet over nagedacht!

Stijl

We beginnen met misschien wel de meest voor de hand liggende. In plaats van iets aan je muur te lijmen wat behoorlijk gruwelijke resultaten kan opleveren, kun je door je kunstwerk in een kant-en-klaar frame te plaatsen je muurruimte verbeteren zonder een perfect goede verfbeurt te vernietigen. Voor relatief weinig kosten kunt je je foto galerij waardig maken en hem in stijl ophangen waar je maar wilt. Is je foto relatief klein, maar wil je hem toch de nodige aandacht geven? Dan is een passe partout op maat de beste keuze. Deze fotolijst bevat een omlijsting van karton die de ruimte tussen de buitenlijst en je foto opvult. Foto´s komen hierdoor beter tot hun recht.

Behoud van goede staat

Na verloop van tijd kan de staat van niet-ingelijste kunstwerken, foto’s en afbeeldingen behoorlijk aftands, versleten en over het algemeen verpest worden. Het inlijsten van dingen helpt ook om schade te voorkomen als het tijd is om een ​​foto te verplaatsen. Heb je ooit geprobeerd een met plakband vastgemaakte poster van een muur te halen, zonder het materiaal te scheuren? Als dat zo is, zijn we onder de indruk.

Het houdt de herinneringen levendig

Of het nu gaat om tijdloze familiefoto’s van weleer, of een selectie van kiekjes met een groep vrienden van een avondje uit, de handeling van het observeren van beelden uit het verleden zet de hersenen aan het borrelen. ‘In welk jaar is deze foto gemaakt?’ , ‘Ik vraag me af waar we om moesten lachen?!’ , ‘Ik vraag me af waar ze nu mee bezig zijn?’. Door je oude opgeborgen foto’s in te lijsten en een plek te geven, creëer je een manier om een ​​glimlach op je gezicht te toveren.

Decoratie

Geef je woonkamer een unieke draai door foto’s, afbeeldingen en al het andere dat je maar kunt bedenken in te lijsten. Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar kan je ook echt je persoonlijke stempel op je interieur laten drukken.