Straat Fotografen
Image default
Product fotografie

Veilig de weg op met een achteruitrijcamera

De zomervakantie komt steeds dichterbij en jij verdiept je meer en meer in de mogelijkheden voor het vieren van de vakantie. Wordt het een verre reis met veel onzekerheid over het verloop van de vakantie of speel jij het op safe door te kiezen voor een campervakantie met meerdere tussenstops op een aantal aantrekkelijke campings? Bij een reis met de camper komen desondanks ook allerlei organisatorische aandachtspunten kijken, waaronder het inpakken van een waslijst aan campingspullen en het houden aan de verkeersregels. Welke regels gelden er namelijk in Frankrijk of in Duitsland, die anders zijn dan in Nederland? Daarnaast is rijden in een camper zeker niet hetzelfde als in een personenauto, dus is het aan te raden om een achteruitrijcamera te laten installeren door de experts van Van Zwitserland.

Wat is een achteruitrijcamera?

Van Zwitserland is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zichtoplossingen voor in het verkeer, die voor uiteenlopende vervoersmiddelen geschikt zijn. Ben jij namelijk professioneel vrachtwagenchauffeur of een amateur camperbestuurder? Dan geldt in beide gevallen dat de beste achteruitrijcamera onmisbaar is. Deze zichtoplossing zorgt er namelijk voor dat jij je niet langer zorgen hoeft te maken over het beperkte zicht onder de spiegels van de wagen of in de dode hoek, aangezien je nu via de monitor kunt zien wat er zich achter het voertuig afspeelt. Daarnaast word je niet alsnog belemmert in je zicht wanneer het regent of als je je op een onverharde weg bevindt, omdat de achteruitrijcamera waterafstotend en schokbestendig is.

Ga naar de website en bestel jouw camera

Heb je besloten om te kiezen voor voertuigveiligheid? Aarzel dan niet langer, maar ga nu naar de website van Van Zwitserland en zoek direct uit of de waeco achteruitrijcamera geschikt is voor jouw vrachtwagen, camper of tractor of dat je toch meer baat hebt bij een orlaco camera.

https://www.vanzwitserland.nl/