Straat Fotografen
Image default
Management

Up and coming business ideas

 

Komende zakelijke ideeën

 

1. Verkoop van tweedehands koopwaar

Je kunt niet alleen je eigen tweedehands goederen verkopen, je kunt ook tweedehands goederen van anderen verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld online doen via Marktplaats, maar je kunt ook een kraampje opzetten op een markt of rommelmarkt. Als je iets goedkoop kunt kopen en duurder kunt verkopen, kun je snel winst maken.

 

2. Schoonmaakbedrijf

Met een poetsdoek in de ene hand en een emmer met verschillende schoonmaakmiddelen in de andere, bel je aan bij de klant. Als je weggaat, is het huis of kantoor waar je binnen mocht weer als nieuw. Als je het goed doet, kun je meer geld verdienen door meer schoonmakers in te huren.

 

3. Affiliate Marketing

Affiliate marketing is wanneer je producten van een bedrijf verkoopt of promoot op commissiebasis. U kunt een speciale website maken met producten die u verkoopt via affiliate links, of u kunt affiliate links opnemen in andere online content. Bijvoorbeeld in een blog of in begeleidende tekst bij je vlog.

 

4. Persoonlijke assistent

Personal assistants worden ook vaak persoonlijke assistenten genoemd. Je wordt door iemand ingehuurd voor verschillende taken. Denk aan het bijhouden van vergaderagenda’s en notulen, het regelen van vluchten en hotels voor zakenreizen en het regelen van een kopje koffie in de ochtend.

 

5. Breng je eigen product op de markt

Je hebt een oplossing gevonden voor een probleem dat veel mensen hebben. Het zogenaamde “gat in de markt”. Nu is het moment aangebroken om uw ontwikkelde product op de markt te brengen. U zorgt voor demomodellen en vindt kopers voor uw producten. Eenmaal succesvol, kunt u echt geld verdienen aan uw producten.

 

6. Leerlingbegeleider

Als studiebegeleider help je studenten bij het leren, bijvoorbeeld door samen goede plannen te maken. Je maakt het studenten makkelijk om moeilijke onderwerpen aan te pakken en bent altijd bereid om te luisteren als dat nodig is. Je stelt duidelijke doelen die mensen motiveren om hun doelen ook echt te bereiken.

 

7. Tuinman

Als tuinman ben je in dienst om de tuinen van mensen te verzorgen of in te richten. Je hebt groene vingers, je kent planten als je broekzak en je werkt hard. Een beetje regen vind je niet erg en je graaft graag in de grond. Je bent pas tevreden als je tuin er na je werk op zijn mooist uitziet.

 

8. Open je eigen winkel

Ondernemen zit je in het bloed, en kopen en verkopen is wat je het liefste doet. Ook vind je het leuk om met mensen om te gaan. Dan ben je perfect om een eigen winkel te beginnen als eigen zaak. Je koopt artikelen in en verkoopt ze vervolgens aan je klanten. Welke artikelen je in je winkel verkoopt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

 

9. Voedingsdeskundige

Als voedingsdeskundige adviseer je mensen om gezond te eten. Het gaat niet alleen om tips over hoe je het beste kunt afvallen, maar ook om het streven naar een gezond eetpatroon. Ook kun je mensen helpen die door een allergie of ziekte niet meer al het voedsel kunnen eten dat ze vroeger aten.

 

10. Kunstgalerie

Begin je eigen bedrijf

Met je eigen kunstgalerie ben je de bemiddelaar tussen kunstenaars en kunstliefhebbers. Je koopt kunst in en verkoopt kunst in galeries. Je zorgt ervoor dat kunstenaars opvallen en dat kunstzoekers voldoende keuzemogelijkheden hebben. Via je galerie kun je ook de beurs bezoeken.

 

11. Virtuele persoonlijke assistent

Een virtueel persoonlijk assistent (ook wel VA genoemd) is iemand die op afstand via een computer verschillende dingen doet voor een klant. Denk aan het bijhouden van een online agenda, het schrijven van een e-mail, het bellen van een zakenpartner om een afspraak te maken, of het regelen van vluchten en hotels.

 

12. Computertrainer

Als computertrainer leer je hoe je computerhardware en -software gebruikt en hoe ze op elkaar inwerken. Hij weet technische termen te vertalen naar begrijpelijke taal, zodat iedereen in de organisatie computersystemen kan gebruiken.

 

13. Maak van uw hobby een bedrijf

Je houdt van sieraden maken, hebt een passie voor sport, en je vindt je hengel elke zaterdagochtend op het water. Wat uw hobby ook is, u kunt er uw carrière van maken. Adviseer anderen, verkoop iets wat je maakt, of maak een website over je hobby’s.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/pagination/65.html

 

https://www.newbusinessmanagement.com/