Straat Fotografen
Image default
Banen en opleidingen

Technicus werktuigbouwkunde

Een servicemonteur die taken uitvoert, ben jij! Je bent niet bang om je handen vuil te maken. In feite gedijt u op een werkplek waar u niet alleen uw hoofd moet bewegen, maar u het ook moet doen. Daarnaast zit je graag aan de zijlijn, en als iets niet goed werkt, ga je aan de slag om een ​​oplossing te vinden.

 Over jouw werk

Als werktuigbouwkundig ingenieur bij Waterschap Rivierenland sta je in het hart van de operatie. Jij en je collega’s houden de rioolwaterzuiveringsinstallatie, rioolgemaal, veldgemaal, stuwen, bruggen en poorten draaiende. U moet alle reguliere elektrische service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Met uw expertise kunt u ervoor zorgen dat onze machines normaal en in de beste staat blijven werken om ervoor te zorgen dat het rivierland droog is en dat alle bewoners toegang hebben tot veilig en voldoende water. Een voorbeeld is het oplossen van storingen in mechanisch geïnstalleerde componenten (zoals aandrijvingen en pompen).

Als technicus werktuigbouwkunde:

 • Bent u op zoek naar manieren om onderhoud te optimaliseren?
 • Of je wacht- en onderhoudsdiensten verricht buiten werktijd;
 • Assisteren bij elektrische onderhoudswerkzaamheden.

Over jouw team

De afdeling Technische Voorzieningen beheert rioolwaterzuiveringsinstallaties en onderhoudt voorzieningen, constructies en gebouwen binnen het beheergebied van Waterschap Rivierenland. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van bedrijfsprocesmanagement / zuiveringstechniek en het onderhoud van installaties en constructies. Beheer / exploitatie is voornamelijk gericht op het zuiveren van proces (het produceren van schoon afvalwater). Bijvoorbeeld rioolwaterverzameling en -transport en rioolslibbehandeling.  De focus van onderhoud is om de beheerde objecten in de vereiste functionele staat te houden. De afdeling telt circa 115 medewerkers, verdeeld over twee werkgebieden en twee centrale teams. Je onderhoudt werk in de teams van Land van Heusden en Altena, Alblasserwaard, Beneden-Linge en Bommelerwaard Het team telt 26 medewerkers.

In een dynamische organisatie werkt hij 36 uur per week fulltime als werktuigbouwkundig ingenieur. We bieden ook:

 • Het maandsalaris ligt tussen € 2.422 en € 3.165 (niveau 7). Op basis van opleiding en ervaring stellen wij uw exacte salaris vast.
 • Ten eerste, als ze normaal functioneren, moeten ze een contract voor een jaar en een vaste aanstelling ondertekenen
 • Mogelijkheid om zelf werkuren in te plannen
 • Een goede pensioenregeling.
 • Individueel keuzebudget (IKB), dat goed is voor 20% van je salaris (inclusief vakantiesalaris en eindejaarsuitkering). U kunt IKB voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals het aanvragen van verlof.
 • Een serviceauto.
 • Een persoonlijk basisbudget (PBB) van 5.000 euro voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over jou

Toegewijde, competente en betrouwbare medewerkers. Je gelooft in jezelf en je vaardigheden, dus je bent goed in het zelf nemen van beslissingen en deze direct implementeren. Geen dag is hetzelfde en u kunt schakelen tussen samenwerkende en onafhankelijk lopende projecten. Ook de kerncompetentie professionaliteit, resultaatgerichtheid en samenwerken past bij uw persoonlijkheid. Een goed ontwikkeld technologisch brein is één ding, en je sociale vaardigheden zijn even belangrijk. Daardoor heb je een goede communicatieopleiding en weet je hoe je je moet uiten.

Verder heb je in huis:

 • Beschikken over een niveau 4 mbo-diploma werktuigbouwkunde of mechatronica, bij voorkeur aangevuld met specifieke opleidingen, zoals aandrijftechniek, hydraulica / pneumatiek en onderhoudstechniek of elektrische schakelaars;
 • Ervaring als werktuigbouwkundige, servicetechnicus of technisch ingenieur in aanverwante branches;
 • TAZ en / of VAPRO Een diploma, of bereidheid om dit doel op korte termijn te behalen.
 • Beschikt over uitstekende vaardigheden in het analyseren, detecteren en verhelpen van storingen.
 • Beschikken over goede Microsoft Office-vaardigheden en ervaring met het gebruik van software voor onderhoudsbeheer (zoals Infor EAM);
 • Rijbewijs B mag geen BE zijn, en je kunt beter in een werkgebied wonen (Sleeuwijk / Groot-Ammers of Zaltbommel / Geldermasen).

Over ons: wij zijn water

In het mooie en waterrijke gebied tussen Rijn, Lishui en Maas zorgen wij-Waterschap Rivierenland voor droge voeten en schoon grondwater. We zuiveren afvalwater, onderhouden sloten en kanalen, versterken dijken, bouwen vispassen en beheren wegen. Kortom, we doen belangrijke dingen voor ‘onze bewoners’ op het gebied van water, veiligheid, recreatie en werk. Daarom vinden we duurzaamheid en maatschappelijke betekenis erg belangrijk. Omdat we water zijn. Jij ook? Dompel je dan onder in de wondere waterwereld van Waterschap Rivierenland en solliciteer direct voor de functie Werktuigbouwkundige.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-werk.html