Straat Fotografen
Image default
Woning en Tuin

Meubels en woonaccessoires van hippe labels die je in termijnen kunt betalen

Als je op zoek bent naar een Fatboy lamp, een Jesper Home fauteuil of een Nordal bijzettafel raden we online woonwinkel Deens aan. Direct ook een hip wandkleed kopen? Je vindt ‘m op deens.nl.

Qua wandkleden is Urban Cotton Amsterdam een topper. Dit Nederlandse label is net iets anders dan andere, reguliere merken. Je kunt het zien als een platform waar jonge creatievelingen hun stem laten horen. Het staat de designers vrij hun eigen draai te geven aan het wandkleed dat ze ontwerpen en maken. Een deel van de opbrengst gaat naar Urban Cotton Amsterdam zodat het atelier in Amsterdam Noord een podium kan blijven bieden aan toekomstig talent. Het andere deel gaat naar de artiest zelf. Er zijn veel vormgevers aangesloten bij Urban Cotton Amsterdam en dat betekent dat je de keuze hebt uit een groot aanbod kunst voor aan de muur in uiteenlopende stijlen.

Fatboy gaat alweer een tijdje mee. Het begon allemaal met de wereldberoemd geworden zitzak. Inmiddels is de collectie aangevuld met de Fatboy hangmat, warmtedeken, warmtekussen, olielamp, vloerkleed, picknickkleed, bijzettafel, booglamp en kruk. Dit is geen complete opsomming. Voor het volledige assortiment check je deens.nl.

HKliving behoort ook tot de groep merken die jaar in jaar uit populair blijven. Iedereen kent ze wel: HKliving borden, koffiemokken en schaaltjes. Maar HKliving biedt meer dan alleen servies. Denk aan schilderijen, kussens, eettafels, spiegelpilaren en kasten. Een product waar wij helemaal gek op zijn: HKliving Objects. Dit zijn kunstzinnige sculpturen en vazen die een mooi plekje verdienen. Ook in jouw woonkamer!

Als laatste – voor nu – zoomen we kort in op OYOY Living Design. Dit Deense interieurlabel staat garant voor originele lampen, manden, klamboes, vazen, potten, dienbladen, tafelkleden enzovoort. Voor de jonge ouders onder jullie: Oyoy heeft veel baby- en kinderspulletjes in de aanbieding onder de naam MINI. Een kleine greep voor een eerste indruk: een telraam, poef, stoel, dekbed, muziekmobiel, circusplank en katoenen knuffel (konijn, pandabeer, pinguïn, hond et cetera).

https://www.deens.nl/nl/