Straat Fotografen
Image default
Woning en Tuin

Kunstplanten voor een positieve omgeving

 

Laat groen groeien

Bedrijven schieten als paddestoelen uit de grond en vullen ons landschap met gebouwen en industrie. De seizoenen en weersomstandigheden veranderen en het is niet meer zo eenvoudig als vroeger om de voortuin er piekfijn uit te laten zien. Daarom is het in deze tijden van uiterst belang om genoeg natuur naar binnen te halen. Iedereen functioneert beter met de juiste hoeveelheid groen rond zich.

Planten verbeteren niet alleen de luchtkwaliteit maar verhogen ook de creativiteit en productiviteit van werknemers. Zelfs één plant op kantoor maakt al een verschil. Planten zijn rustgevend om naar te kijken waardoor automatisch ook ons concentratievermogen verhoogt. Daarbuiten zijn ze ook nog eens goed voor het bedrijfsimago en verhogen ze het groepsgevoel tussen collega’s. 

Fleur je kantoor op met interieurbeplanting

Kamerplanten zijn sinds kort terug razend populair. Ze komen in alle kleuren en formaten maar hebben ook ieder zijn eigen verzorging nodig. Zo hebben kamerplanten vaak verschillende hoeveelheden licht en water nodig. Helaas leent niet iedere ruimte zich er toe planten gezond te houden. Kunstplanten zijn hiervoor de ideale oplossing.

Synthetische planten zijn gemaakt van zijde en zijn tegenwoordig met het oog bijna niet meer te onderscheiden van levende planten. Ook zonder aandacht gaan deze planten jarenlang mee. Ze moeten enkel af en toe eens worden afgestoft. Ruimtes met weinig of geen ramen zijn geen uitdaging meer. Met synthetische planten kan je iedere ruimte opfleuren.
Een kantoor waar niet dagelijks iemand aanwezig is kan door middel van deze planten toch een huiselijke sfeer krijgen. Zonder dat iemand er naar om hoeft te kijken zullen de kunstplanten er binnen een jaar nog steeds even fris uitzien. 

Vraag nu naar uw beplantingsplan

Zo kan u ieder seizoen genieten van groen. U hoeft er zelf niets voor te doen. Laat een aangepast beplantingsplan opstellen voor uw bedrijf. Vraag een offerte aan en laat een volledig unieke interieurbeplanting uitvoeren met hoogwaardige kunstplanten aangepast aan uw ruimtes en voorkeuren.