Straat Fotografen
Image default
Dienstverlening

Kinderfeestjes

Het kinderfeestje van je kind moet natuurlijk perfect zijn. Je wilt dat je kind een onvergetelijk dag heeft met al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. De vraag is elk jaar weer, wat gaan we dit jaar met het kinderfeestje doen? Het kan een leuke activiteit vanuit huis zijn, een speurtocht bijvoorbeeld. Of je gaat allemaal spelletjes spelen in de achtertuin. Bij zo’n kinderfeestje is het ook wel erg leuk om een springkussen te hebben

 

Springkussen huren

De meeste kinderen vinden het heel erg leuk om te gaan springen op een springkussen, hier kunnen ze ontzettend veel lol met elkaar hebben. Lekker de hele middag springen op het springkussen met elkaar en dan ’s avonds het afsluiten met wat lekkers te eten. Maar de vraag is dan hoe kom ik aan een springkussen voor het verjaardagsfeestje van mijn kind? Nou als je opzoek bent naar een springkussen waar elk kind plezier aan gaat beleven, hoef je niet meer verder te zoeken en heb je het springkussen waar je naar opzoek bent gevonden. Bij ons kun je een springkussen huren. Het is eenvoudig op te blazen en de kinderen zullen het echt geweldig vinden. Naast dat ze op het springkussen kunnen springen zit er ook een glijbaan aan, waar ze ook nog eens vanaf kunnen glijden. Super leuk voor de kinderen dus!

 

Van al dat springen op het springkussen krijgen kinderen ook wel honger en willen dan wat eten. Een suikerspin is erg lekker, alleen vaak alleen maar in een pretpark, kermis of op de markt te krijgen. Met een suikerspinmachine bij jou thuis kun je zelf suikerspinnen gaan maken. Wanneer je de suikerspinmachine gaat huren bij Kennemer Partyverhuur krijg je er ook de spullen bij om maar liefst 50 porties suikerspin te maken, denk je meer nodig te hebben dan zou dat ook kunnen.

 

Suikerspin maken

Naast het springen vinden de kinderen het ook leuk om zelf de suikerspin te maken, en wanneer ze hier te moe voor zijn zou u het ook kunnen doen. Het is totaal niet moeilijk om zelf suikerspinnen te maken. Je kunt zelfs al binnen 1 minuut je eigen suikerspin gemaakt hebben. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit meerdere smaken voor de suikerspinmachine. Zo kun je kiezen uit aardbei, bosbes en banaan. Genoeg keuze voor iedereen dus!

 

Je kunt heel makkelijk een suikerspinmachine huren voor je kinderfeestje, hiermee heb jij een lekkere snack voor de kinderen die ze op geen enkel ander kinderfeestje krijgen.