Straat Fotografen
Image default
Mode en Kleding

Het voordeel van een push up

Het voordeel van een push up

 

Steeds meer vrouwen zien de voordelen in van het dragen van een bh met push up. Waar dit in het verleden nog wel eens tot de nodige discussie leidde, is dit nu niet meer het geval. We zien zelfs juist dat vrouwen met een grotere cupmaat kiezen voor een bh met push up. Niet alleen is push up onverminderd populair bij normale bh’s, maar zien we het ook terug in sport bh’s en badmode. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Nu je weet waar het allemaal in mogelijk is, is het natuurlijk ook goed om te weten welke voordelen het nu allemaal biedt. Je hebt er immers niets aan dat je alleen weet wat het is, maar je niet weet waarom je ervoor zou moeten kiezen. Kortom, tijd voor wat voorbeelden dus!

 

Ondersteuning

 

Een bh met push up, zorgt voor flink wat extra ondersteuning. De reden is dat de cups extra zijn gevoerd met een daarvoor speciaal ontworpen vulling, die op een bepaalde manier is geplaatst. Dit zorgt er niet alleen voor dat je borsten wat meer naar boven worden gedrukt, maar ook dat ze een stukje extra ondersteuning krijgen. Dit maakt het juist voor vrouwen met een wat grotere maat extra prettig om te kiezen voor deze soort bh. Toch kunnen ook vrouwen met een kleinere cupmaat prima een push up bh dragen, echter zal het effect hier vooral zijn dat het ‘lijkt’ alsof de borsten groter zijn, omdat er natuurlijk een stuk minder volume aanwezig is om ook daadwerkelijk te kunnen liften.

 

Zorgt voor een boost van je outfit

 

Zonder dat we het vaak door hebben, maakt onze lingerie toch voor een groot deel onderdeel uit van ook de uitstraling van onze outfit. Dit komt, doordat vooral een bh invloed heeft op hoe bijvoorbeeld een jurk zit. Draag je bijvoorbeeld een sport bh met voorsluiting na operatie, dan zal dit een compleet ander effect geven, dan wanneer je een sjieke bh met push up draagt. Dit zorgt ervoor dat je borsten vele malen mooier in de jurk zitten, waardoor ook de jurk weer veel beter tot z’n recht komt. Zoals je dus kunt zien versterkt het elkaar.

 

De juiste maat

 

Je kunt natuurlijk eenvoudig zelf je borsten opmeten en met deze getallen je bh maat omrekenen. Wat je ook kunt doen, is naar een lingeriezaak gaan, om ze daar te vragen dit voor je te doen. De kans dat het dan allemaal iets nauwkeuriger gebeurt is dan simpelweg een stuk groter.