Straat Fotografen
Image default
Mode en Kleding

Het ontstaan van het merk Shabbies

De heer Fred de la Bretonière (ook een bekend modemerk!) is de oprichter van het merk Shabbies Amsterdam. In 2005 droomde het merk van een nieuwe schoen. Geïnspireerd door de eigenzinnige vrouwen die Shabbies Amsterdam zo bewonderde, brachten ze een shabby randje aan een gedurfde laars. Een nieuw gedurfd laarzenmerk was geboren. Inmiddels is de collectie uitgebreid met espadrilles, lace-ups, enkellaarsjes en sneakers. Een perfecte pasvorm voor elk moment.

Ze geloven in de kracht van elke unieke vrouw en streven ernaar om haar individualiteit naar voren te laten komen door het creëren van iconische ontwerpen met een gedurfde en pure uitstraling. De Shabbies Amsterdam lijn kenmerkt zich door pure, rauwe en mooie ontwerpen met een vrouwelijke touch en veel aandacht voor comfort en detail.

Bekijk de luxe lederwaren van Shabbies Amsterdam. Je zult zien dat ze anders zijn. Dat komt omdat Shabbies Amsterdam zijn eigen weg creëert en alleen de beste materialen gebruikt. Welke schoen of tas je ook kiest, ze garanderen een gedurfde look en veel aandacht voor detail, gecombineerd met echt vakmanschap. Al hun schoenen, tassen en accessoires zullen je persoonlijkheid een boost geven, want ze worden mettertijd beter: ze worden karaktervol bij elke stap die je zet.

Wil je meer zien van het merk Shabbies? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment aan diverse Shabbies producten in de online winkel van The Little Green Bag. Hier ga je zeker het Shabbies item vinden waar jij naar op zoek bent en tegen een zeer goede prijs!