Straat Fotografen
Image default
Aanbiedingen

Een romantische date plannen? Gebruik deze tips!

Een romantische date plannen? Gebruik deze tips!

Love is in the air. Wil jij jouw date verrassen met een romantische date? Doen! Door een romantische date te organiseren kunnen jullie nog meer gevoelens voor elkaar krijgen, waardoor jullie band alleen nog maar sterker wordt. Wij geven je een aantal tips waar je aan moet denken bij het organiseren van een romantische date.

1. Diner voor twee

Sloof je eens uit in de koken en kook een driegangendiner voor je date. Kleed het thuis gezellig aan alsof je echt in een restaurant zit. Daarbij moet je dus denken aan een mooi tafelkleed, kaarslicht en het dekken van de tafel op de juiste manier. Kies voor bijpassende wijnen bij de gerechten om zo nog meer indruk te maken!

2. Filmavondje!

Wil je lekker gezellig samen een filmpje kijken, romantisch op de bank? Doen! Zo kan je lekker dicht tegen elkaar aankruipen wat super romantisch kan zijn. Vergeet ook in dit geval niet om wat kaarsjes aan te steken. Haal ook het favoriete drankje van je date in huis en zorg voor lekkere hapjes. Dat belooft een mooie avond te worden!

3. Hotel boeken
Heb je al een paar keer bij elkaar thuis afgesproken, maar wil je nu eens in een andere omgeving elkaar leren kennen? Dan is het een idee om een hotel te boeken. Boek een weekendje weg en leer samen de stad kennen. Liever van elkaar genieten? Dan is het een goed idee om een romantische hotelkamer te boeken. Een bubbelbad mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om een kamer een dagdeel te boeken? Zo geniet je van de roomservice en het bubbelbad, terwijl je niet een nachtje blijft slapen. Ook betaal je hier minder voor. Via Getadayroom.com vind je een overzicht van alle hotels die je hiervoor kan boeken.

https://www.getadayroom.com/