Straat Fotografen
Image default
Bedrijven

Een leuke rijdende photobooth

Heb je ooit gehoord van een rijdende photobooth? Je bent zeker niet de enige. Iedereen is wel eens een foto gaan maken in een photobooth zoals je die misschien bij attractieparken of bij de gemeente wel eens tegenkomt. Maar zelden hebben mensen gehoord van een rijdende photobooth die je kunt huren om zelf foto’s in te maken. Bij devolkswagenphotobooth.nl heb je de keuze uit verschillende Volkswagenbusjes die allemaal zijn omgebouwd tot photobooth. Dit is natuurlijk uniek. De busjes zijn allemaal voorzien van geavanceerde technieken zodat je op een speciale dag de leukste foto’s kunt maken. Deze foto’s worden vervolgens afgedrukt en je zult altijd je herinneringen paraat hebben. Maar hoe werkt het precies?

Foto’s maken in de Volkswagen photobooth

Het maken van foto’s in de Volkswagen photobooth werkt eigenlijk heel simpel. Je kies een van de Volkswagen busjes die beschikbaar zijn en je huurt deze voor een bepaald dagdeel of dag. De Volkswagen bus zal vervolgens naar de plaats van bestemming worden gereden en daar zal het dienen als een photobooth. Er rijden enthousiaste medewerkers mee die je graag gedurende de dag helpen bij het maken van de meest leuke foto’s. Je kunt kiezen uit verschillende achtergronden en je kunt gebruik maken van de props die mee worden gebracht. Zo krijg je leuke foto’s en maak je unieke herinneringen.

Wanneer je foto’s zijn gemaakt, kun je deze laten afdrukken. Je krijgt deze zelfs na afloop mee op een USB-stick zodat je ze ook zelf nog na kunt bewerken en af kunt drukken. Wat erg leuk is aan het maken van foto’s in deze unieke fotobooth is dat de bus op zichzelf al een plaatje is. Door daarnaast ook nog te spelen met de achtergronden, heb je zo een uniek plaatje voor elkaar. Bekijk de mogelijkheden nu en huur ook je eigen Volkswagen photobooth!