Straat Fotografen
Bedrijven

Een basisschool teamfoto laten maken

Misschien is het binnenkort tijd om een basisschool teamfoto te maken of misschien is er nog helemaal geen basisschool teamfoto. Wanneer dit het geval is kan deze basisschool teamfoto prima gemaakt worden. Wanneer de schoolfoto’s van de kinderen gemaakt worden, kan er namelijk meteen ook een foto worden genomen van het hele team. Dit is volledig kosteloos, want de schoolfotograaf is er toch al. Het hele team moet voor deze foto bij elkaar verzameld worden, zodat van ieder teamlid een foto gemaakt kan worden. De organisatie van de schoolfotograaf regelt daarna de rest. Niet alleen de rest wat betreft de basisschool teamfoto, maar ook wat betreft de planning en productie. Alles wordt helemaal uit handen genomen.

 

Kosteloos

Zoals net al kort gezegd is een basisschool teamfoto altijd kosteloos. Veel teamfoto’s worden door veel schoolfotografen snel gemaakt, maar bij schoolfoto.nl niet. De schoolfotografen van schoolfoto.nl steken graag de handen uit de mouwen om van de teamfoto ook een leuke herinnering te maken. Schoolfoto.nl hoeft daar niks voor terug, want ze zijn er toch al. Dit is een stukje extra service. Het maakt hierbij niet uit hoe groot het team is.

 

Professioneel

De basisschool teamfoto is altijd professioneel. De teamfoto is namelijk meer dan gewoon een foto. Ieder teamlid wordt goed op de foto gezet. Bovendien wordt er gekeken of ieder teamlid niet beweegt op de foto of dat het teamlid de ogen dicht heeft. Door hier al op te letten kan er achteraf gemakkelijk een goede teamfoto gemaakt worden. Iedereen kan zo namelijk goed bij elkaar gezet worden.

 

Fotograaf

Zoals al benoemd kun je een fotograaf inhuren bij schoolfoto.nl. Wanneer je dit doet, wordt alles voor je geregeld en worden er duidelijke afspraken gemaakt. Ook wordt er een planning naar je opgestuurd voor de dag dat de fotograaf komt. Doordat de planning van tevoren wordt opgestuurd, weet iedereen wat de bedoeling is en kan de dag goed verlopen.

https://www.schoolfoto.nl/basisschool-teamfoto/