Straat Fotografen
Image default
Sport

De complete gids voor pre-workouts en wat u moet weten

Pre-workout-supplementen zijn het soort supplementen dat vóór een training wordt ingenomen om de energie, het uithoudingsvermogen en de prestaties te helpen verbeteren. Ze bevatten ingrediënten die gunstig zijn voor de fysieke fitheid, zoals cafeïne, creatine en beta-alanine

Volgens een studie gepubliceerd in het Journal of Strength & Conditioning Research in 2018, kunnen pre-workout supplementen de prestaties van sporters helpen verbeteren.

Een pre-workout supplement is een energiedrank of -supplement dat vóór een training wordt ingenomen om energie te geven en de prestaties te verbeteren. Ze bevatten ingrediënten zoals cafeïne, creatine en bèta-alanine die de prestaties van sporters helpen verbeteren.

 

Hoe een pre-workoutsupplement uw prestaties ten goede kan komen

Pre-workout supplementen zijn ontworpen om je energieniveau en focus te verhogen. Er zijn veel pre-workout supplementen op de markt, maar ze hebben niet allemaal hetzelfde effect op je lichaam.

Een pre-workout supplement is een soort supplement dat je kunt nemen voordat je gaat sporten. Het is ontworpen om je meer energie en focus te geven voor je training. Er zijn veel opties beschikbaar op de markt, maar er is niet één beste optie voor iedereen.

 

Drie meest voorkomende soorten pre-workouts

Pre-workouts zijn populaire supplementen die mensen helpen om in vorm te komen. Ze zijn ontworpen om je een boost te geven voordat je aan je trainingsroutine begint. Er zijn drie soorten pre-workouts: snelwerkend, langwerkend en niet-actief.

Snelwerkende pre-workout: dit type pre-workout is ontworpen om je een snelle uitbarsting van energie en focus te geven voor je training.

Langwerkende pre-workout: deze pre-workouts gaan langer mee in het lichaam dan de andere twee typen. Ze werken door de zuurstofopname en de bloedstroom tijdens het sporten te verhogen, wat een efficiëntere spiercontractie mogelijk maakt

Niet-actieve pre-workout: deze pre-workouts bevatten geen stimulerende middelen zoals cafeïne of efedrine, maar ze kunnen toch enkele voordelen bieden, zoals een verhoogd uithoudingsvermogen, vetmetabolisme en verminderde spierbeschadiging

https://www.bodystore.nl/sportvoeding/pre-workout