Straat Fotografen
Image default
Autos en Motoren

Cursus auto theorie in 1 dag van 123-theorie

Woon jij in Den Haag, ben jij bijna zover om te mogen afrijden om je auto rijbewijs te halen en ben je daarom hard aan het leren om alle auto theorie in je hoofd te krijgen? Maar wil het aanleren van de theorie nog niet echt vlotten, lukt het je gewoon domweg niet in je eentje of weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om de theorie te leren? Kom dan snel onze cursus auto theorie in 1 dag in Den Haag volgen. Wie wij zijn? Wij zijn 123-theorie en helpen jou in 1 dag aan het theorie certificaat.

Stressen is niet meer nodig

Heb je lichtelijk stress omdat de datum van jouw praktijkexamen nu wel heel dichtbij komt en je het theorie examen nog niet hebt afgelegd? Moet je het examen dus eigenlijk echt in 1 keer halen omdat je anders qua tijd niet uitkomt? Geen probleem, na een dagje blokken samen met ons zal jij absoluut slagen voor het theorie examen.

Bij je inschrijving voor 1 van onze cursussen kan je ervoor kiezen om ons een examenplek bij het CBR te laten regelen. Omdat wij al meerdere plekken bij het CBR hebben ingeboekt kan je over het algemeen al snel examen doen. Je kan er natuurlijk voor kiezen om zelf je examenplek te regelen, maar het is belangrijk om te melden dat de wachttijd bij het CBR niet altijd heel kort is. Het kan dus zijn dat het best even duurt voordat je dan een examenplek kunt bemachtigen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een tijd geleden een examenplek bij het CBR hebt geregeld. In dit geval kan je gewoon op dezelfde dag van het examen de cursusdag plannen.

Herhaling en oefening

We gaan vanaf 07.00 in de ochtend met je aan de slag met de auto theorie. Eerst krijg je theorieles van één van onze uitstekend opgeleide docenten. De theorieles is duidelijk, relaxed en je krijgt de beste uitleg. Voor de iets meer ingewikkelde theorie kent de docent handige trucjes en ezelsbruggetjes om zo ook die theorie gewoon prima te kunnen onthouden. Met herhaling en oefening krijgen we alle theorie in jouw hoofd.

In de middag ga je bij het CBR het theorie examen maken. Wij weten zeker dat je direct zal slagen!

https://www.123-theorie.nl