Straat Fotografen
Image default
Banen en opleidingen

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE VERFSPECIAALZAAK

Voor verfspecialisten behorende tot een grote groep zijn wij op zoek naar een full-service-quick start aan de rand van Gent (geen weekendwerk nodig)

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je adviseert klanten om de juiste keuze te maken aan de balie, e-mail en telefoon. Je voorziet klanten van de juiste oplossingen en producten (volledig opgeleid)
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van offertes, het plaatsen van bestellingen, het afhandelen van leveringen en andere administratieve taken

Daarnaast beheert u de voorraad en bent u verantwoordelijk voor de voorraad

Ten slotte sta je ook in voor logistieke taken zoals lossen, schappen aanvullen en verzendklaar maken

Jouw profiel

Het is het beste als u een eerste werkervaring in de verkoop kunt opdoen. Als je ervaring hebt met het werken in een doe-het-zelfzaak of een professionele schilder, is dit een groot voordeel, maar het is niet verplicht. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent erg goed in communiceren. Je bent klantgericht, leergierig en flexibel in het werk.

  • Ervaring of kennis van verf is niet nodig!
  • Je spreekt heel goed Nederlands en je hebt een basiskennis van het Frans
  • Je hebt een goede pc-kennis en een zeker begrip van SAP.

Ons aanbod

Voltijdwerk van maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 07.00 uur tot 15.00 uur, geen weekendwerk

Naast de 20 wettelijke vakantiedagen geniet je namelijk ook van 18 extra ADV-dagen omdat je 40 uur per week werkt. Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook een maaltijdcheque van 8 euro per dag.

https://www.vindazo.be/vacatures/administratief-bediende.html