Straat Fotografen
Image default
Foto producten

3 trucjes om combinatiesloten te openen

Combinatiesloten zijn uitstekend, want ze beschermen je huis zonder je sleutels in gevaar te brengen. Toch kan je ook de combinaties vergeten, dus je riskeert ook om buitengesloten te worden. Leer daarom deze trucjes voor wanneer je de combinatie vergeten bent. Hier zijn enkele trucjes:

Master Lock Shortcut

Een combinatieslot heeft drie specifieke nummers nodig om te openen en je kan uit 40 nummers kiezen. Volgens de fabrikanten van de sloten en slotenmakers zijn er 10 eerste nummers en 10 tweede nummers ingesteld om de sloten te openen.

De eerste mogelijke nummers zijn de laatsten en 9 andere nummers zijn op gelijke afstand van elkaar in de draaischijf.

Volgens berekeningen zijn er 64 mogelijke combinaties voor 1500 series sloten. Het coole is dat je alle combinaties binnen een paar minuten kan invoeren; dus als je de combinatie vergeten bent, hoef je alleen maar steeds andere combinaties te maken.

Soda Blik

Als je dit niet wilt doen, kan je een stukje aluminium gebruiken. Knip een driehoekig stukje aluminium uit een soda blik. Zorg ervoor dat het stukje even groot is het dezelfde vorm heeft als een plectrum.

Wikkel het metaal rond het linkse as, totdat het naar onderen wijst en stoot het daarna in het slot. Stoot het verder met een tang als het niet diep genoeg zit.

Draai het metaal rond de as van binnenuit. Trek de hoepel om het slot open te maken.

Omgekeerd Draaien

Hoofdsleutels worden ontworpen om door rechts-linkse combinatie open te maken. Dit betekent dat je de schijf rechts moet draaien om het eerste nummer te krijgen. Draai de schijf naar links om het tweede nummer te krijgen en weer rechts om het laatste nummer te krijgen.

Je kan ook links-rechts-linkse combinatie gebruiken om het slot te openen. Je hoeft alleen maar te gissen en missen en je zal de juiste combinatie hebben.

Mocht je op zoek zijn naar een slotenmaker in de omgeving van Utrecht, neem dan eens contact op met Locksecure, zeer professioneel en onderscheidend in het leveren van service en kwaliteit. 

http://www.locksecure.nl