Alles over Loopbaanbegeleiding

Wat is Loopbaanbegeleiding van Ucare?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt afzonderlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, kwaliteiten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de kloppende baan te vinden? Wat is mijn overgave? Hoe hanteer ik mijn talenten optimaal. Een weerwoord op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en vrouwen.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

U wilt bevordering maken of betreffende een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die met vragen worstelen betreffende hun carrière en personeel die in hun opzegtermijn en duur van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee ondersteunt.

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij wisselingen in uw leven. Heeft u moeite met aanpassingen in uw taak of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw baan- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat raad geleidt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met loopbaancheques, een procesverloop levert antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

 

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Een unieke code van de cheque. Deze code zal opgevraagd worden ter verificatie.

Heb ik recht op jobcheques indien ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw tijd van verbrekingsvergoeding.

 

 Wat als ik mijn arbeid cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen voelen zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende ambiance, de schematische structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Arbeid test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de beste beroep voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de beste kant op met uw carrière? Als u vragen heeft over uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 Kosten loopbaanbegeleiding                                   

Jobcheques 

Met de loopbaancheques verkrijgt u goedkope loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u samen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw werk- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/